Onze campers

Hieronder beschrijven we het leven aan boord. Onze campers bevatten de volgende opties: verwarming, dakramen, lang bed, USB, navigatie, rolgordijnen, horren, achteruitrijcamera, koelkast met vriesvak, keukeninrichting incl. borden, glazen, bestek e.d., douche, toilet, fornuis, garage voor drie fietsen, fietsenrek achterop.

Bekijk onder de onderstaande afbeeldingen de details van deze twee campers.

Deze droom van een camper beschikt over de volgende opties: de camper is heel weerbaar en trotseert zo eenvoudig door smalle straatjes of steile hellingen. Ook staat de Dethleffs Globebus garant voor optimaal comfort en ruimtelijkheid. Er is veel plaats binnenin de camper, ondanks de breedte van 2,2 meter. Daarnaast heeft de camper een modern design. 
Chausson Enjoy

Deze buscamper is voorzien van alle gemakken en met zijn relatief kleine formaat makkelijk te besturen. Hij is voorzien van een zonnepaneel voor de opwekking van eigen stroom en een fietsenrek. Deze camper is volledig uitgerust en u heeft voldoende opbergmogelijkheden. Met zijn moderne design een prachtige buscamper. 

Dethleffs Trend

Deze fantastische camper heeft een super reputatie en is heel betrouwbaar. De Dethleffs Trend Edition is een allemansvriend door zijn praktische indeling en bevat alle faciliteiten die u wenst. Denk hierbij aan ventilatie, airconditioning in de cabine, rolgordijnen, koelkast met vriesvak, bestek, fornuis, fietsenrek achterop… kortom: als u op zoek bent naar een veelzijdige camper, bent u bij de Trend aan het juiste adres!

Benieuwd naar de huurvoorwaarden?

Beknopt op een rijtje: 

  • Onze campers worden per week verhuurd. Tijdens alle seizoenen is het afhalen van onze campers op zaterdag tussen 15:00-17:00. 
  • Inleveren van de camper gebeurd op de zaterdag er op tussen 09:00-11:00. 
  • De camper wordt met een volle tank teruggebracht en is van binnen schoongemaakt. 
  • Verhuurprijs van extra lange of korte vakanties zijn op aanvraag.
  • Bij opmaken van de verhuurovereenkomst dient er een voorschot van €350 te worden betaald. Het restant van de huursom moet uiterlijk 30 dagen voor vertrek betaald worden.
  • Bij vertrek krijgt u een volle tank mee, Camperverhuur De Kempen verwacht ook van de huurder dat deze de camper met een volle tank terugbrengt.

Interesse?

Mail info@camperverhuurdekempen.nl, bel +31 (0)6 57 25 46 18 of stuur ons een bericht middels dit contactformulier.